OM OSS

Jonas Westin & Robert Wettersten

Jonas Westin

26 års erfarenhet som konsult


Jonas är lyhörd och sätter kunden i centrum. Han har en analytisk förmåga men även ett praktiskt kunnande. Jonas har tidigare sysslat med bl.a. längdskidor och orientering där han bl.a. deltagit i skol-VM på längdskidor. Envisheten har visat sig i t.ex. totalrenovering av hus, två st. egenritade nya husbyggen, betongpoolbyggen och annat.

På fritiden tar han hand om sina 3 barn, 2 hästar, tävlar i orientering samt reser en hel del. På senare år har han installerat solceller själv och har stor kunskap inom detta och som han laddar sina elbilar med. Jonas är omtyckt av sina kunder för sitt engagemang och uppträdande mot såväl kunder och anställda.

Robert Wettersten

13 års erfarenhet som konsult


Robert Wettersten arbetar som elkraftingenjör. Har lätt att ta till sig nya kunskaper, arbetar målmedvetet och strukturerat för att nå målen. Robert har ledaregenskaper där han praktiserat som bl.a. skiftledare och gruppledare i tidigare uppdrag.

Till hans kompentenser hör elkonstruktion, elmaskiner och kraftelektronik. Han har även vana av
elsystem och CAD (Elmaster, Autocad Electrical, Elprocad, EPLAN), reglerteknik och PLC-programmering. På fritiden tränar han både badminton och golf på elitnivå. Bor just nu i Stockholm.